Africhting

Welkom bij Equicentrum Sprong Vooruit, africhting van jonge paarden. Fleur van Kempen maakt jonge paarden zadelmak. Als telg uit een paardenfamilie groeide ze op tussen en op de paarden. Inmiddels heeft ze al een behoorlijke staat van verdienste. Lees meer over Fleur.

Nieuws

Op zoek naar een paard?

Naast africhting bemiddelen we ook bij verkoop of inkoop van een paard. Regelmatig staan er paarden te koop bij Sprong Vooruit. Wij houden u hier graag op de hoogte. Kijk eens bij Lees meer

Werkwijze paarden inrijden

Vertrouwen is de essentie van de werkwijze van Fleur. 'Vertrouwen geven, levert vertrouwen op', is haar credo. Ze begint met een deel horsemanship en rijdt de paarden eerst zonder bit. Lees meer over de werkwijze van Fleur.

Vertrouwen geven, levert vertrouwen op

Vertrouwen geven, levert vertrouwen op

Verkoopklaar maken en handel

Naar wens maakt Fleur de paarden verkoopklaar, voor springen of dressuur. Ze presenteert de paarden onder het zadel aan potentiƫle kopers. Veel paardenmensen bezoeken met regelmaat Equicentrum Sprong Vooruit, wat de verkoop van uw paard ten goede komt. De paarden die te koop staan worden daarnaast gepresenteerd op internet. Kijk verder voor de paarden die nu te koop staan.

africhting op gebied van dressuur

Africhting op gebied van springen


africhting op gebied van dressuur

Africhting op gebied van dressuur

Equicentrum Sprong Vooruit

De africhting van jonge paarden is een onderdeel van Equicentrum Sprong Vooruit. Ons Equicentrum bestaat daarnaast uit een manege met al haar extra faciliteiten, een hoefsmederij en een fokkerij van Friese paarden. Daarnaast werken we samen met een aantal vaste partners, zoals een dierenarts, instructrices, een paardenmasseur, tandarts en voerleverancier, -adviseur. Kijk eens naar de andere onderdelen op onze website.